Det er verdens eggedag 2022,, og jeg tror ikke jeg kan blir større “Fane” av egg en jeg er, derfor må det feires behørlig i dag. Men hvorfor er jeg så glad i egg?
For det første så smaker det nydelig godt, det kan varieres i det uendelige, mat blir god og mett og det holder lenge i magen, og sisst men ikke minst, det er PROPPFULLT av vitaminer og mineraler. Et egg er et av de mest komplette og næringsrike matvareren på planeten, det inneholder absolutt alle vitaminer og mineraler utenom vitamin c, det er protein av høy kvalitet. Eggeskallet i seg selv er helt perfekt til å ha i jorden, den gir masse næring til jorden, så det er ikke noe av egget som trenger å gå til spille. Jeg bruker bokashi, og da knuser jeg skallet litt før jeg tar det i bøttern, det er for at skalle brytes seint ned.
HER Suppe med edamamebønner, sellerirot, blomkål og egg
HER Min absolutte vegetar favoritt Shakshuka
HER Kokt torsk med eggesmør er bare himmelsk
HER Salat med røykelaks og vaktelegg,
HER Løksuppe med vaktelegg
HER Pitabrød med egg, reker og aioli
HER Salat med egg, mozerella, jordbær og skinke
HER Salat med egg og crabstiks
HER Babolle nan lefse med med lammekjøttdeig
HER Britt Elin sin paikake
HER Suksessterte
HER Eggesalat
HER afternoon the med eggesalat
Del gjerne innlegget med familie og venner
#suksessterte #kake #glutenfri #naturligglutenfri #melkefri #laktosefri ##matfrabunnen #Hjemmelaget #festkake #Kakemedgulkrem #Mandelbunnmedgulkrem #nydeligkake #Dessertkake #Gulkrem #afternoonthe #kaketilafternoonthe #eggetsdag #Egg #pai #Eggesalat #Shakshuka #Babollenan #salatermedegg #pitabrødmedegg #Eggnæringsrik #vaktelegg #
Når jeg trykker på første linken kommer jeg ikke inn dit jeg sannsynlig skulle :).
TUSEN TAKK for du sa fra. Den Suppe med edamamebønner, sellerirot, blomkål og egg? jeg har ordnet på den, si fra om den fortsatt ikke virker.
Nå virka den :). Vurderer om jeg skal lage den i kveld. <3
Så gøy da, den er veldig god, og nydelige farger. Ellers kan jeg virkelig anbefale Shakshuka også.
Da må jeg prøve den også, det er så artig å prøve nye retter.
Helt enig, det er så gøy å smake hvor forskjellig samme ingrediensene blir bare med å gjøre ting på en annen måte