Pitabrød med reker, egg og aioli

Categories Alle oppskrifter, Skalldyr

Vetlejenten  Miriam er hjemme og hun ønsket seg reker med aioli, og det smaker himmelsk.

Jeg tinte og renset reker, man bør beregne 500 g per person.  Jeg laget aioli se HER, harkokte egg, varmet piatbrød  glutenfrie til meg), laget til litt salat og danderte det sammen, litt sitron eller lime og gjerne gressløk. Rett og slett et herremåltid.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#reker #aioli #egg #pitabrød #morsmiddag #middagstisp #lunsj #klubbmat #Matfrabunnen #Hjemmelaget #glutenfri #melkefri #skalldyr

6 kommentarer

6 thoughts on “Pitabrød med reker, egg og aioli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *