Afternoon the

Categories Alle oppskrifter, Blogg

Det å få oppleve å være med på afernoon the, er noe jeg har hatt lyst til lenge. Men når det ikke blir slik, ja da må man lage det til selv. Anledningen bød seg da jeg skulle feire min runde 29 årsdag. Det ble en perfekt anledning til å lage det til, og jeg så gjorde.

Jeg lagde det aller meste utenom suksessterte som snille Randi tilbød seg å lage, den var bare helt nydelig. Brødet kjøpte jeg både glutenfritt og vanlig, og makronene.

Det vil si, bringebærsyltetøyet hadde jeg i fryseren og det var noe jeg har spart på nemlig bringebærsyltetøyet, for det må kun spisses i helt spesielle anledninger HER

 

 

 

På skivene hadde jeg eggesalat HER,

Snøfrisk naturell og røykelaks, og som et møst på sånne anledninger er jo agurk og smør ost. Jeg brukte en med gressløk i, det passet veldig godt til. De glutenfrie skivene skar jeg ikke av skorpen, for da hadde det ikke vært noe igjen av skivene, men på det vanlige brødet gjorde jeg det.

Glutenfrie scones HER, og vanlige scones som jeg kommer til å legge ut oppskrift av om ikke så lenge. Og til de hadde jeg bringebærsyltetøy, lemon curd som det kommer oppskrift på, og pisket krem. Lemon curd ble veldig populær og den fikk bein å gå på.

 

 

Litt glutenfrie lefser fra Kjevla hjemmebakeri tok jeg ut av fryseren.

 

Borde ble dekket med det fineste serviset selvfølgelig, det har jeg har jeg hatt siden jeg var ung, det er Porsgrunn porselen “Maud” . Jeg hadde ikke nok tekopper til alle, men det gjorde ikke noe for noen ville heller ha kaffe, og andre ting i stede for te. Bobler både med og uten alkohol ble servert til de som ville ha det, og på en slik dag hører det med.

Blomstene er fra egen terrasse og hortensiaen fikk jeg av Bjørg da hun flyttet nordover, så det er ekstra gøy å ha de på bordet. Jeg fikk så mye blomster at jeg nesten kan åpne blomsterbutikk.

Gullerotkake med ostekrem finner du HER

Her er mange av gjestene, men jeg klarte å glemme å ta bilde da alle var kommet dessverre.

 

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#afternoonthe #Glutenfri #Bursdag

8 kommentarer

8 thoughts on “Afternoon the

  1. Tusen takk for en herlig afternoon the. Flott vertinne og kjekke gjestet. Alt smakte herlig med bobler. Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *