Sparetips, frysing av sopp
Categories Alle oppskrifter, Grønnsaker, På sparebluss, Små tips i hverdagenDet er ikke alltid at ting blir som man planlegger, og da er det godt å vite at maten ikke blir ødelagt av den grunn. Jeg kjøper så mye som jeg kan på halv pris/utgående dato eller tilbud som overhode mulig. Og da planlegger man jo ikke hva som ligger der, som da jeg fant denne esken med sopp som lå i disken med redusert pris. Det var i grunnen overhode ikke noe i veien med det i det hele tatt, utenom at det var masse miniatyrsopp. Det synes jeg i grunne bare er veldig fint, da slipper jeg å dele det.
Nå er ikke sopp det dyreste å kjøpe, men hver krone man sparer så hjelper det, dessuten hjelper det jo miljøet å spise opp maten i stede for å aste den.
Jeg hadde tatt bilde av prosessen. men tydeligvis slettet det. Men det er nokså enkelt.
- Rens soppen for det som er dårlig eller jord og andre ting som ikke skal være på soppen
- Ha soppen i en steikepanne og la den stå på middels varme til den har skiftet farge, det er lurt å røre det litt så det får varme over hele soppen.
- Avkjøl, og ha i en i en pose eller i en boks eller hva som passer deg. Jeg liker best poser, da er det lett å legge flatt i fryseren, slik at man får ut så mye sopp man vil bruke.
Flere frysetips:
Del gjerne med venner og kjente.
#sparetips #ikkekastmat #Sparetips #spisoppmaten #sparpenger #Frysing #frysingavmatvarer #morsmiddag #middagstisp
Takk for dagens tips:)
Gleden er på min side 😊
Det er så bra å kunne kjøpe mat som har kort holdbarhet og er billig. Skikkelig vinn, vinn. Bra for bankkontoen, og bra for miljøet. 😉
Veldig smart er det jo å kunne fryse ned og ta vare på det man ikke kan spise med en gang også. 😉 Gode tips!
Ikke sant, man må være miljøsmart og økonomisk, det er jo for dumt å kaste god mat for det ikke er rettstørrelse.
Det er så veldig sant! 😀
💕