Frysing av røykt ørret eller laks og forslag til bruk av den

Categories Blogg, Frysing av mat/smart frysing, På sparebluss, Små tips i hverdagen

 

Røykt laks og ørret holder seg ikke så lenge i fryseren som mange andre fiskesorter, og trenger derfor å pakkes godt før den fryses. Jeg kjøpte en side med røykt laks som var til halv pris, da går det ant å kjøpe det, ellers er det for kostbart.

Men en person klarer ikke å spise opp en hel side på en, to, tre, Det som er lurt er å ta det i porsjoner og å det først i folie og helst frysefolie, men det hadde jeg ikke. Deretter har man alle pakkene i en plastpose, skriver på posen hva det er i, og legger den i fryseren(jeg tar en tape å limer på posen, da forsvinner ikke skriften fra posen). Da tåler fisken å ligge en del lenger en om man kun hadde hatt den i plastikkposen direkte.

HER er en ide med røykt laks/ørret

HER er en nydelig pizza med røykelaks/ørret

HER er oppskrift på en deilig, sunn omelett med røykt ørret eller laks

HER vinkokt ris med røykt ørret/laks

HER fylt pita med reker og røykt ørret/laks

HER kjapp pastasalat med crabstiks og røykt ørret/laks

#sparetips #Sparpenger #fryingavrøyktlaks #frysingavrøyktørret #frysing #Laks #ørret #mattilhalvpris #Hvorforbetaleformye #Kjøpklokt #Klokekjøp #Morsmiddag #påsparebluss

#røyktørret #røyktlaks #brukavrøykelaks #brukavrøytørret

4 kommentarer

4 thoughts on “Frysing av røykt ørret eller laks og forslag til bruk av den

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *