Lakse/ørretburger

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Muligens en måte å få barn og unge til å spise fisk? Jeg synes det er veldig godt, og har laget det på litt forskjellig måte, og i dag valgte jeg å lage uten verken mel eller egg i, og det er jo en nydelig smak, men det detter lett fra hverandre. Så HER kan du finne oppskrift med potetmel og egg, den er enklere å både steike og spise, denne hadde jeg mangosalat til.

HER hadde jeg  coleslawsalat og båtpoteter til

To lakse/ørrefilet uten skinn og bein

Litt gressløk eller andre ferske urter, eller vårløk. Jeg fryser ned oppklippet urter å har i fryseren, og det er gull verd nå på vinteren.

Saften av 1/2 lime eller tilsvarende sitron

salt (sa 1 ts)

pepper

Del fisken i små biter, og ha den i en skål, ha på salt, pepper og saften av lime/sitron. Bland godt sammen, bruk gjerne en gaffel og mos det litt, form kakene, har du form kan du bruke det. Steik burgeren på begge sider til den er gjennomsteikt, rundt 2 minutter på hver side.

Jeg hadde glutenfritt burgerbrød, crispysalat, ruccola (se hvordan man holde salaten lenge frisk HER),rødløk, tomat og hjemmelaget aioli, som jeg nesten alltid har stående.

 

#Hjemmelaget #aioli#majones #pålegg #middag #tilbehøre # middagstips #glutenfri #melkefri #laktosefri #meatfreemonday #mat #oppskrift #oppskrifter #matblogg #Blogg #bloggtoppen #Laks #ørret #fisk #fiskeburger #lakseburger #ørretburger #pitabrød #hamburgerbrød

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *