Sukkerbrød – bløtkakebunn

Categories Alle oppskrifter, Søte gleder, søtegleder

Sukkerbrød kan være utgangspunkt for mange gode kaker, som for eksempel eplekake . 

Sukkerbrød kan fryses ned og tas opp når man trenger den.

4 egg

100 g sukker

100 g Toro glutenfritt fin bakemiks , tåler du hvetemel kan man selvfølgelig bruke det.

1 ts bakepulver

Pisk eggedosis av egg og sukker. Smør en kakeform, jeg bruker å ta vare på smørpapir som jeg bruker å smøre former med, ikke noe skal gå til spille(22-24 cm rund form), sett steikeovnen på 200 grader. Sikt melet og bakepulveret i eggedosisen og vend forsiktig inn slik at luften ikke går ut av eggedosisen. Hell røren i formen og sett den på nederste rille i ovnen. Steik den i 20-25 min, begynner den å se brent ut opp på toppen, tar du på litt bake- eller matpapir over formen. Ikke åpne ovnen for tidlig da kan den falle sammen. Stikk i kaken med en pinn eller liknende. Henger det deig igjen på pinnen må den steike litt til. Når den er ferdig er det lurt at den får kjølne i formen, da forblir den saftig.

Når kaken er helt avkjølt, deles den i to eller tre.

 

 

 

 

 

 HER kan du se hvordan jeg har pyntet en bløtkake er en annen HER, og HER

HER finner du oppskrift på rørte bringebær

Man kan lage marsipan enkelt selv HER

 

 

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#sukkerbrød #glutenfri #saftig #enkelålage  #hjemmelaget #matfrabunnen #Enkelkake #Bløtkakebunn #marsipankake #eplekake

2 kommentarer

2 thoughts on “Sukkerbrød – bløtkakebunn

  1. Dette sukkerbrødet kan anbefales på det varmeste 👌 Det var lett å lage, ble høyt og fint og saftig og godt 😊 Mine erfaringer kan dere lese om i en av linkene i innlegget.Smart at samme oppskrift også bl.a kan brukes til å lage eplekake av!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *