Sukkerbrød kan være utgangspunkt for mange gode kaker, som for eksempel eplekake .
Sukkerbrød kan fryses ned og tas opp når man trenger den.
4 egg
100 g sukker
100 g Toro glutenfritt fin bakemiks , tåler du hvetemel kan man selvfølgelig bruke det.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Smør en kakeform, jeg bruker å ta vare på smørpapir som jeg bruker å smøre former med, ikke noe skal gå til spille(22-24 cm rund form), sett steikeovnen på 200 grader. Sikt melet og bakepulveret i eggedosisen og vend forsiktig inn slik at luften ikke går ut av eggedosisen. Hell røren i formen og sett den på nederste rille i ovnen. Steik den i 20-25 min, begynner den å se brent ut opp på toppen, tar du på litt bake- eller matpapir over formen. Ikke åpne ovnen for tidlig da kan den falle sammen. Stikk i kaken med en pinn eller liknende. Henger det deig igjen på pinnen må den steike litt til. Når den er ferdig er det lurt at den får kjølne i formen, da forblir den saftig.
Når kaken er helt avkjølt, deles den i to eller tre.
HER kan du se hvordan jeg har pyntet en bløtkake er en annen HER, og HER
HER finner du oppskrift på rørte bringebær
Man kan lage marsipan enkelt selv HER
Del gjerne innlegget med venner og familie
#sukkerbrød #glutenfri #saftig #enkelålage #hjemmelaget #matfrabunnen #Enkelkake #Bløtkakebunn #marsipankake #eplekake
Dette sukkerbrødet kan anbefales på det varmeste 👌 Det var lett å lage, ble høyt og fint og saftig og godt 😊 Mine erfaringer kan dere lese om i en av linkene i innlegget.Smart at samme oppskrift også bl.a kan brukes til å lage eplekake av!
Takk Hildegunn, ja du har jo laget den så du vet at den blir både god og er enkel å få til. Litt reklame treger jeg jo 😘