HJEMMELAGET MORSDAGSKAKE – SUPERSAFTIG OG SUPERLETT Å LAGE
Categories Blogg, Glutenfri, Glutenfrie bakevarer, Godtesyk, Søte gleder, søteglederHildegunn er flink å bake, og hun har prøvd ut sukkerbrødet/kakebunnen jeg har lagt ut fra før, her er hva hun synes om den.
Vi fikk lyst til å lage en av morsmiddag sine morsdagskaker i år, HER finner du oppskriften.
Et av de gode tipsene i denne oppskriften er at dersom kaken får kjølne i formen forblir den saftig. Visste du det? Det gjorde ikke vi, så dette måtte vi selvsagt teste ut! Og gjett hva? Den ble skikkelig saftig. Man trenger derfor ikke å dynke kakebunnen. Men lag den gjerne dagen før og la den stå å trekke natten over i kjøleskapet. Vi valgte å dele kaken i to. Vi smurte først på et lag med jordbærsylte. Deretter fylte vi den med vaniljekrem blandet med vanlig krem og sjokoladebiter. Vi er veldig glade i det søte, så på toppen hadde vi på masse søte greier!
Kaken var superlett å lage og den ble både høy og luftig. Se bilde HER Vi lagte den i form 22 cm og steikte den ved 200 grader i ca 25 minutter. Så steiketiden var rask sammenlignet med andre, tilsvarende kaker. Og her er det ferdige resultatet. Se HER Supergod kake som egner seg til en rekke ulike anledninger der man vil kose seg litt ekstra! Tusen takk til morsmiddag for oppskriften! Endelig fant vi det perfekte sukkerbrødet!
Del gjerne oppskriften med venner og familie. Det er helt sikkert flere som kunne tenke seg nettopp denne oppskriften! Du kan også lage saftig eplekake av den HER
Her kommer bildene av noen av gavene. Så kan du velge ut hva du vil ta med av de og skrive noe slikt som: Fin start på morsdagen. Her ser dere noen av gavene jeg fikk av min fine familie.
Den så god ut ja 🤩
God søndag og morsdag 😊
Tusen takk, og det samme til deg 😊 Den oppskriften har jeg brukt siden jeg begynte å lage kaker, så den fungerer som bare det 😊