Gratulere med dagen alle mødre .-D Dette ble kaken til min mor i år.
Kakebunn:
4 egg
100 g sukker
100 g Toro glutenfritt fin bakemiks , tåler du hvetemel kan man selvfølgelig bruke det.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Smør en kakeform (22-24 cm rund form), sett steikeovnen på 200 grader. Sikt melet og bakepulveret i eggedosisen og vend forsiktig inn slik at luften ikke går ut av eggedosisen. Hell røren i formen og sett den på nederste rille i ovnen. Steik den i 20-25 min, begynner den å se brent ut opp på toppen, tar du bare på litt bake- eller matpapir over formen. Ikke åpne ovnen for tidlig da kan den falle sammen. Stikk i kaken med en pinn eller liknende. Henger det deig igjen på pinnen må den steike litt til. Når den er ferdig er det lurt at den får kjølne i formen, da forblir den saftig.
Når kaken er helt avkjølt, deles den i to eller tre.
Fyll:
Hjemmelaget ripsgele
Hermetisert frukt cocktail
Kremfløte
Pynt var rips, blåbær og bringebær.
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#morsdag #Morsmiddag #sukkerbrød #glutenfri #saftig #enkelålage #Morsdagskake
Oi, den så fantastisk god ut da 🙂 Herlig <3
Wow nydelig kake 😀
frodith: Takk 🙂
finnebalansenilivet: Takk 😀
Wow, så herlig pyntet! Likte godt alle de friske bærene og det grønne. Regner med at kaken smakte like godt som den ser ut <3
margarites: Takk, ja ikke noe å si på smaken nei 😀
Så utrolig fin kake <3
Becca Alexandra: Tusen takk 🙂
Den så utrolig fin ut! 🙂
Monika: Tusen takk 🙂