Morsdagskake

Gratulere med dagen alle mødre .-D Dette ble kaken til min mor i år.

                                               

Kakebunn:

4 egg

100 g sukker

100 g Toro glutenfritt fin bakemiks 

1 ts bakepulver

Pisk eggedosis av egg og sukker. Smør en kakeform (22-24 cm rund form), sett steikeovnen på 200 grader. Sikt melet og bakepulveret i eggedosisen og vend forsiktig inn slik at luften ikke går ut av eggedosisen. Hell røren i formen og sett den på nederste rille i ovnen. Steik den i 20-25 min, begynner den å se brent ut opp på toppen, tar du bare på litt bake- eller matpapir over formen. Ikke åpne ovnen for tidlig da kan den falle sammen. Stikk i kaken med en pinn eller liknende. Henger det deig igjen på pinnen må den steike litt til. Når den er ferdig er det lurt at den får kjølne i formen, da forblir den saftig.

Når kaken er helt avkjølt, deles den i to eller tre.

Fyll:

Hjemmelaget ripsgele

Hermetisert frukt cocktail 

Kremfløte

Pynt var rips, blåbær og bringebær.

10 kommentarer

Siste innlegg