Variasjon er godt, og nå har jeg slurvet veldig med veganmiddager, så nå var det på tide igjen.
Til 2 personer
1 liten løk
olje til surring av løken
2-3 vårløk
3 gode sneier med sellerirot
2 poteter (kan sløyfes om du ikke ønsker potet) Kan også bruke søtpotet eller gresskar
1 syrlig eple
1 grønsaksbuljong
3 dl vann
3 dl Fløte/melk eller som jeg brukte plantebasert fløte
Brødkrutonger
Litt rosepepper om du har(kan sløyfes)
Skrell og del løken og surr den i olje. Rens og del sellerirot, potet og eple og ha det i pannen med vann og buljong, å la alt få koke til det er mørt. Bruk stavmikser å blende suppen. Ha i Fløte/plantefløte til suppen har passe konsistens etter din saml. Smak til med salt og pepper.
Brødkrutonger lages lett med å ha skiver i brødristeren eller du kan se hvordan man lager de HER
Del gjerne innlegget med venner og familie
#vegan #Vegetar #suppe #sellerisuppemedsyrligeepler #Krutonger #meatfremonday #kjøttfrimiddag #middag #Morsmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt #norsklam #diggmat #diggmiddag #enkelt #godt #utenegg