Sellerisuppe med syrlige eple

Categories Alle oppskrifter, Veganmat, Vegetar mat

Variasjon er godt, og nå har jeg slurvet veldig med veganmiddager, så nå var det på tide igjen.

 

Til 2 personer

1 liten løk

olje til surring av løken

2-3 vårløk

3 gode sneier med sellerirot

2 poteter (kan sløyfes om du ikke ønsker potet) Kan også bruke søtpotet eller gresskar

1 syrlig eple

1 grønsaksbuljong

3 dl vann

3 dl Fløte/melk eller som jeg brukte plantebasert fløte

Brødkrutonger

Litt rosepepper om du har(kan sløyfes)

Skrell og del løken og surr den i olje. Rens og del sellerirot, potet og eple og ha det i pannen med vann og buljong, å la alt få koke til det er mørt. Bruk stavmikser å blende suppen. Ha i Fløte/plantefløte til suppen har passe konsistens etter din saml. Smak til med salt og pepper.

Brødkrutonger lages lett med å ha skiver i brødristeren eller du kan se hvordan man lager de HER

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#vegan #Vegetar #suppe #sellerisuppemedsyrligeepler #Krutonger #meatfremonday #kjøttfrimiddag #middag #Morsmiddag  #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt #norsklam #diggmat #diggmiddag #enkelt #godt #utenegg

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *