Pizza med røykelaks

Categories Blogg, I ovnen

Min absolutte favoritt pizza!

200 g røykt ørret eller røykt laks

3 stk  tomat eller tilsvarende med cherrytomater

3 vårløk eller annen løk

1,5 dl crème fraîche eller rømme

1 ts oregano (det kan være lurt å ha på oreganoen når pizzaen er steikt da blir det mer smak av den)

0,5 ts salt

Helst nykvernet pepper

100 g revet parmasan

1 stk  pizzabunn (jeg brukte glutenfri siden jeg må ha det)

Framgangsmåte

Sett stekeovnen på 210 °C.

 

Vask tomat og løk i skjær i tynne skiver.

Smør på et jevnt lag med crème fraîche, og legg på fisken, tomatskiver og løk. Ha på litt salt og pepper. Bruker du fersk oregano vil jeg anbefale  ta den på etter steiking, bruker du tørket oregano kan du ta den på sammen med salt og pepper.

#Fisk #røykt #laks #ørret #sjømat #pizza #fredagkos #helgekos #godt #sunt #oppskrift #middag #middagstisps #mors #middag #morsmiddag #blogg #mat #matblogg  #Glutenfri  #melkefri #laktosefri #Uten #egg

2 kommentarer

2 thoughts on “Pizza med røykelaks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *