Kjapt og godt, pitabrød med røykelaks

Categories Alle oppskrifter, Diverse retter, Eggeretter, Fiskeretter

Strømmen er spinndyr og da gjelder det å være kreativ med middagslagingen. Og ikke nok med det, alt er jo skutt i være så man må tenke kreativt og økonomisk når man har en stram økonomi.

Jeg kjøpte røykelaks og pitabrød på halv pris på grunn av datoen. Pitabrødene holder seg lenge, men røykelaksen skar jeg opp og frøs i porsjoner. Jeg koker flere egg om gangen så jeg ikke bruker strøm på et og et egg, så da hadde jeg det også i kjøleskapet. Dressingen jeg lagde i går til Salat med sopp, kikerter og villbringebær  var nydelig sammen med laken.

Pitabrød (glutenfri for min del)

Røykt ørret

1 kokt egg

1/2 avocado

Lollorosso hjemmedyrket

Litt paprika

Dressing med lime og mynte HER

Pitabrødet delte jeg og hadde i brødristeren. Resten hadde jeg i brødet. Det smakte meg veldig, så dette kan anbefales.

#Fisk #røyktørret #røyktlaks #utenstrøm #pitabrødmedlaksogegg #Sparstrøm #sparpenger #Glutenfritt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middag #middagstisp #Morsmiddag #Hvaskalvihatilmiddag #hvaskaljeghatilmiddag #enkelt #billigmiddag #Spisoppmaten #ikkekastmat

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *