En enkel sunn gryte som er ferdig på rundt 20 minutter.
600 g svinefilet
2 pakker med hermetiske kikerter (a 380g) HER kan du lese om prisforskjell, HER tilbereding, koking og frysing av kikerter
1 løk
½ chili HER kan du lese om helsefordelene med chili
3 hvitløkfedd HER kan du lese om helsefordelene med hvitløk
12 frosne spinat kuler eller en pakke fersk spinat
Ca. 1 kg tomater eller en boks hermetiske tomater
½ ts gurkemeie HER kan du lese om helsefordelene med gurkemeie
½ ts pepper
2 ts koriander
Ca.2 ts salt (men forsøk deg frem, så den ikke blir for salt)
Skjær opp kjøttet og brun det. Rens og hakk løk, hvitløk og chili og surr det sammen med kjøttet. Del tomatene og ha de sammen med spinaten i gryten. Bruker man derimot hermetiserte tomater heller man disse rett i gryten. Ha i krydderet og la det hele stå å putre i rundt 5 minutter. Helt til slutt har man i kikertene som på forhånd er silt av. Når ertene også er blitt gjennomvarme, så er maten klar 🙂
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#tradisjonsmat #hjemmelaget #svinekjøtt #svinefilet#Kjøtt #enkelt #godt #uten melk #uten gluten #Middagstips #søndagsmiddag #helgemiddag #Middag #morsmiddag #allergi #mat #fra #bunnen #På #pannen #hjemmelaget
Utrolig hærlig gryte….enkel å lage og veldig velsmakende. Anbefalles virkelig….terningkast 6 🙂
Så flott og så kjekt med tilbakmelding. 🙂