Kikertergryte med svinefilet

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>


600 g svinefilet

2 pakker med hermetiske kikerter (a 380g)

1 løk

½ chili

3 hvitløkfedd

12 frosne spinat kuler eller en pakke fersk spinat

Ca. 1 kg tomater eller en boks hermetiske tomater

½ ts gurkemeie

½ ts pepper

2 ts koriander

Ca.2 ts salt (men forsøk deg frem, så den ikke blir for salt)

Skjær opp kjøttet og brun det. Rens og hakk løk, hvitløk og chili og surr det sammen med kjøttet. Del tomatene og ha de sammen med spinaten i gryten. Bruker man derimot hermetiserte tomater heller man disse rett i gryten. Ha i krydderet og la det hele stå å putre i rundt 5 minutter. Helt til slutt har man i kikertene som på forhånd er silt av. Når ertene også er blitt gjennomvarme, så er maten klar 🙂

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

2 kommentarer
    1. Utrolig hærlig gryte….enkel å lage og veldig velsmakende. Anbefalles virkelig….terningkast 6 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg