Forkjølelse bortdriver del 2

Categories Fiskeretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Jammen våknet jeg ikke med sår hals, vel det er bare til å sette i gang motangrep. Da koker jeg vann og har teatree-olje, lime eller sitron i kokende vann og sitter under et stort håndkle og dampe meg. Som jeg har nevnt før; hvitløk, chili og ingefær hjelper mot det meste, også forkjølelse. Siden jeg hadde rester etter spinat med laks, fra middagen dagen før, så måtte den brukes opp.
1 person
1-2 stykker laks ferdig steikt eller rå
1 godt stykke ingefær
2 fedd hvitløk
½ chili
½ liten løk
1 dl ferdig kokt villris
Ca.1/2 stang selleri
½ liten paprika
1 bit med squash
1 knivspiss pepper
1 krm salt
Smør eller olje å steike i
Rens og del biter med ingefær, chili, løk og hvitløk. Ha det i en panne med smør/olje og surr det hele til det er gyldent. Ha deretter i ferdig kokt ris (se tips nedenfor) og la den få godgjøre seg sammen med det andre i noen minutter. Rens de øvrige grønnsakene, del det i forholdsvis små biter og putt i pannen med de andre ingrediensene, til de er gjennomvarme og passe møre (det er sunnest og best når de ikke er ihelstekt). Del laksen i biter (er den rå må den ha litt lenger tid i pannen enn om den er ferdig steikt/kokt, men det er bare snakk om 2-3 minutter mer). Smak til med salt og pepper.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *