Til 1 person
Ca. 150 g svinefilet
Smør eller olje til steiking
1 egg
Ca. 1/2 ts salt
Pepper
Ca. 2 ss maizena
Ca. 1 1/2 -2 dl paneringsmel (glutenfri for min del) HER kan du se hvordan man kan lage paneringsmel selv
Del opp svinefilet i passe store biter, legg det i plastikk og bank det ut, så det blir rimelig flatt. Jeg brukte kling film og en kjevle.
Ha egget i sen skål sammen med salt og pepper, og pisk det godt sammen. Ha maizena på et fat eller lignede og det samme med paneringsmelet.
Dypp fileten i eggeblandingen, så i maizena.
Tilbake i eggeblandingen, og så paneringsmel. Og enda en gang i eggeblandingen og panering.
Ha en god og varm panne med smør/olje, og legg filetene i, steik til begge sidene er gylden brun, skru så ned platen. Steik rundt 3 minutter på begge sider, steiketiden vil variere alt etter hvor tynn man har banket fileten.
PS: Ønsker man å bruke airfryer, steiker man den på 200 grader i rundt 3 minutter, og snur den og gir den 3 minutter til.
Server straks den er ferdig.
Jeg hadde kokte poteter, erter, steikt sopp og remulade til.
Del gjerne med venner og kjente.
Hos Bakeren og kokken finner du masse flotte og praktiske kjøkkenredskap(sponset reklame)
#Svinefilet #Wienerschnitzel #Glutenogmelkefri #middagstips #glutenfritt #melkefritt #matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag #melkefri
ser himmelsk godt ut 👏👏👏😁
Det var det også 😁 takk
Nam, nam, nam 🥰🥰🥰 Det er det lenge siden jeg har hatt, og tusen takk for at du deler 😊
Ønsker deg en superfin tirsdags ettermiddag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Dette var snaddermat, verd å prøve😊 🥰