Omelett med sopp og Chevre av geit

Categories Alle oppskrifter, Eggeretter

Noen ganger må man bare hive seg rundt, og slik ble det i går. En venninne kom på besøk, og vi måtte ha noe å spise, og hva er vel enklere en omelett med det man har i kjøleskapet, med salat og brød til.

Til 2 personer

1/2 løk

1 fedd hvitløk

1/2 pakke kantarell

1/2 pakke Champion  Eller den soppen du har

Smør eller olje

6 egg

4 buketter med brokkoli

1 vårløk 1/2 Chevre maure eller den osten du har og liker/ du ønsker

Salt

Pepper

Rens og del løk, hvitløk, og sopp, og surr det i pannen på middels varme. Pisk eggene sammen i en skål, sammen med salt og pepper og hel det i pannen.

Del brokkoli og vårløk og ha det på, la det stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunn. Del osten og fordel utover. La omeletten stå til den er stivnet.

Server gjerne med brød og en salat.

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#ommelet #omelettmedsopp #omelettmedsoppogchevre #Enkelt #godt #Raskst #Glutenogmelkefri  #middagstips #glutenfritt #melkefritt #matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag #melkefri #morsmiddag #vegetrar #neatfremonday #kjøttfrimandag

2 kommentarer

2 thoughts on “Omelett med sopp og Chevre av geit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *