Det er ikke hver dag jeg har pizza, men i dag kom en barndomsvenninne på besøk, vi har vært venner siden vi kunne gå. Tenk så heldig jeg er som faktisk har det!
Det ble plutselig sommer i Bergen igjen, og da måtte vi ha noe enkelt og godt å spise, og pizza er jo Italiensk så det er jo perfekt.
Siden jeg må ha glutenfri pizzabunn lagde jeg den til oss begge, HER finner du oppskriften på glutenfri pizzabunn. Og HER finner du vanlig pizzabunn
Hjemmelaget pizzasaus finner du HER, Eller du kan bruke ferdig Pizzasaus (mutti).
1 Mozarella (jeg unnlot å ha på denne for å muligens begrense skaden litt)
1 Blåmuggost, gjerne Selbu blå (som jeg brukte som er naturlig laktosefri) som er kraftig eller blå castello.
1 pakke serranoskinke
Ruccola
Oliven om du liker det (jeg hadde dessverre ikke i dag)
God olivenolje
Ha på tomatsaus, blåmuggost og mozzerelle og steik på 220 g i rundt 20 minutter eller at bunnen er gylden brun.Jeg har pizza program på min ovn når jeg steiker den.
Når pizzabunnen er ferdig steikt legges Serranoskinke og Ruccola og eventuelt oliven på.
NYT!!!!
Del gjerne med venner og kjente.
#pizzamedfenalårblåmuggostogartiskokkhjerter #Pizza #Glutenfrie #Hjemmalgetpizza #morsmiddag #tradisjonsmat #matfrabunnen #hjemmelaget
Så koselig med barndomsvenninne. Det har jeg også – det har en egen betydning liksom. Og den pizzaen! Oh my god! Jeg dugger blåmugg og serrano🫶
Det er helt sant, venner man har hat så lenge er en egen liga, og betydning. Det var en innertier den pizzaen ja
Nam, nam, nam

Denne pizzaen så kjempegod ut 
Blir pizza i kveld
Ønsker deg en superfin lørdag

Purr, purr og klem fra Toril og kattene
Den ble nydelig ja
Takk i like så