Å panere fisk er veldig enkelt, man har egg i en skål, og har på rikelig med salt, siden tosk trenger en del salt, litt pepper og paneringsmel.
Eggeblanding til to personer:
1 egg
1 ts salt
litt pepper
Bland godt sammen egg, salt og pepper. Fisken bør være tint og uten skinn og bein. Del fisken i passe store stykker, og dypp i eggeblandingen, ha litt paneringsmel på et fat og legg fisken på og rull den i melet, dette kan man gjerne gjenta en gang til. Steik så fisken på ikke alt for sterk varme så den blir brent, snu under veis. Fisken blir fort steikt, så den er ferdig på mellom 5-7 minutter.
Jeg hadde hjemmelaget aioli til, som du kan finne oppskrift på her, kokte poteter, gulrot og brokkoli og lime. Jeg elsker å “kneke” potetene i smeltet smør, men det kunne jeg ikke gjøre før etter bilde var tatt, for det ser ikke mye pent ut 😜
Del gjerne innlegget med familie og venner
#middag #Morsmiddag #tosk #panertosk #Fisktilmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt
Kos deg med maten. Vi spiste fisk i går her, men meg kraft:)
Garantert nydelig.😍
Garantert nydelig.😍