Pasta kan varieres i det uendelige, og er en billig og kjapp middag å lage.
Til 2 personer.
Ca. 200 g pasta etter eget ønske, her ble det glutenfrie penner
1 (400 g)pakk kjøttdeig (du kan bytte ut til annen kjøttdeig om du ønsker det) Jeg elsker lammekjøttdeig, og den er billigere en vanlig.
4-6 hvitløksfedd (her må du bare ha i mer eller mindre, men jeg bare MÅTTE ha den smaken)
3 sjalottløk eller tilsvarende med annen løk
1 bit chili (du må gjerne ha i mer eller mindre)
5 bunter brokkoli
1/2 paprika
1 bit squash
4-5 sopp som måtte brukes opp, så liker du ikke sopp kutter du den ut.
1 beger fløte, laktosefri, eller plantebasert alt etter hva du tåler å liker. Jeg har spist alt for mye melkeprodukter i det siste, så det ble plantebasert her.
1 terning buljong (kan inneholde gluten, så sjekk, om du som meg må holde deg borte fra det)
Fersk oregano eller tørket
Salt
Pepper
Sett pastaen på kok etter pakkens anvisning.
Rens og del løk, hvitløk og chili å la det få surre i pannen og ha i kjøttdeigen å hakk den opp og steik den sammen med det andre. Hell på fløten når kjøttdeigen er ferdig, og ha i buljongen. Rens og del de andre grønnsakene å ha de i sausen, å la det få koke sammen. Smak til med oregano, salt og pepper. Sil pastaen, og hell over sausen med kjøttdeigen, og pynt gjerne med friske urter om du har. Ønsker du ost på så har du det over, her vil parmesan smake nydelig(den er laktosefri)
Har du lyst å være med å stemme frem matbloggen så kan du se HER
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Pasta #lam #lammekjøttdeig #Pastamedlammekjøttdeig #Kremetpastamedlammekjøttdeig #Glutenfritt #melkefritt #Laktosefritt #Enkelt #billig #underhundrelappen #matprat