Hjemmelaget griljermel, paneringsmel,brødstrø
Categories Blogg, DIY, Små tips i hverdagen, Tips til restemiddagGriljermel, paneringsmel, brødstrø, ja kjært barn har mange navn. Hjemmelaget griljermel kan brukes til alt som paneres, eller på gratenger osv. De fleste av oss har tørt brød som ikke er godt å spise, da kan man enkelt lage det selv. Glutenfritt strøbrød er spinndyrt, så å lage det selv i stede for å kaste gammelt brød er lurt. Selv om vanlig brød og griljermel ikke er så kostbart er det miljøvennlig å spise opp maten.
Rundstykkene lå på benken til de var tørre, men man må gjerne ha de i ovnen på svak varme og døren på gløtt.
Del brødet i biter
Ha brødbitene i en foodprosessor eller en kvern, har du mye brød så ta litt og litt. Kjør til strøet har fått den konsistensen du ønsker. Personlig synes jeg det er greit å ikke ha det alt for finmalt.
Er ikke strøet helt tørt, så ha det på steikepannen noen minutter under omrøring så det ikke brenner. La det bli kaldt før du har det på glass.
Ha strøet på glass med lokk. Oppbevar det tørt, kaldt og mørkt.
#Griljermel #paneringsmel #brødstrø #tørt #gammelt #brød #spis #opp #maten #naturlig #glutenfri #melkefri #Glutenfritt #Melkefritt #hos #matlei #enkelt #godt #uten melk #uten gluten #Middagstips #Middag #morsmiddag #allergi #Mat #fra #bunnen #Hjemmelaget #naturlig #glutenfrtitt #melkefritt #rask #middag
Ja….hvorfor ikke:)
Ikke sant, enkelt og greit 😊🍞🍽 Er jo dumt å kaste man som er fullt brukende.