Etter kransekakebaking hadde jeg en haug med eggeplommer stående, og i går fikk jeg en pakke med bacon som noen ikke villa ha, og sopp som burde bli spist.
Da var det nokså åpenbart at det måtte bli pai i dag. Jeg har en ferdig bunn fra kjevla hjemmebakeri, så enklere en dagens middag blir det nesten ikke.
Paideig:
Vanlig paideig finner du oppskrift på HER
Glutenfri paideig finner du HER
Fyll:
1 pakke bacon.
Noen biter røykt skinke (brukte pålegg skinke)
1 liten løk
1/2 paprika
6 sopp
Noen små bunter med brokkoli
5store eller 6 små egg (jeg hadde bare en haug med eggeblommer, tror det var 8 stykker)
Salt
Pepper
Cayennepepper
Oregano
Koriander
Ønsker man ost på så tar man det på
Rens og del løken, del baconet og steik det. Del sopp og paprika, og ha det i pannen sammen med resten. Bland egg og krydder og pisk det godt sammen. Legg paideigen i en paiform, ha i det fra steikepannen, og hell over eggeblandingen. Ha på oppdelt brokkoli, og skinke. Steik på 200 grader i rundt 20 minutter.
Del gjerne innlegget med familie og venner
##pai #paimedbaconogskinke #Kjevlahjemmebakeri #Glutenfri #melkefri #Matfrabunnen #hjemmelaget #Middagstips #Middag #Morsmiddag #Lunsj #lunch #Klubbmat #Sunnmat
Pai fra ferdig -kjøpt deig høres ut som noe for meg 😀 Så godt ut da 🙂
Tusen takk, den smakte meg utrolig godt. Noen ganger så blir det slik, er jo kulestria som kommer over oss 😉
Nam, nam 😍 Pai er kjempegodt. Regner med denne smakte ja 😊
Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Pai er så greit med at man kan putte nesten hva som helst i og det er kjempegodt. Ha en super lørdagskveld du også😍