Klippfiskboller i tomatsaus og oliven

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter, Frysing av mat/smart frysing

Klippfisk er nydelig, og det er klippfiskboller også. Jeg hadde klippfiskboller eller Bolinhos som det heter, og de tar jeg opp noen med jevne mellomrom å lager noe godt av de.

Dette minte meg om bakalao, så den er verd å prøve.

HER kan du se Klipfiskboller

HER kan du finne Bolinhos med bacon chrips, aioli og salat og i samme innlegg kan du se hvordan de fryses.

HER kan du se Bolinhos  med rødkålsalat med granateple, appelsin og valnøtter

 

Til 1 person:

Så mange boller man ønsker

1 liten løk

2 fedd hvitløk

Olivenolje eller nøytralolje til å steike løken i

1/2 pakke med knuste tomater

1/2 dl vann

1 ts sambal oelek eller en annen chilisaus

1 ts basilikum (har du fersk så bruk det, ellers kan du bruke tørket, det gjorde jeg)

En klype oregano, fersk eller tørket

Salt

Pepper

Oliven

 

Rens og skjær opp løk og hvitløk, surr i en panne med olje, når løken er myk har man på knuste tomater, vann og krydder. Smak om sausen er passe, når du er fornøyd har du i klippfiskbollene og oliven. Jeg hadde båtpoteter til, så da satte jeg hele pannen inn sammen med potetene, og lot de stå i rundt 7 minutter.

Båtpoteter finner du oppskrift på HER

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

#Bolinhos #klippfisk #boller #Portugisisk #Baconcrisp #fisk #Tørrfisk #Portugal #airfryer #fritert #Middag #tapas #Middagstips #småretter #forrett #Morsmiddag #glutenfritt #melkefritt #Glutenfritt #Uten Gluten #melk #mat #fra #bunnen #hjemmelaget #frysingavBolinhos #frysingavklippfiskboller

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *