Last Updated:

Bolinhos fra fryseren og rødkålsalat, med granateple, appelsin og valnøtter

Categories Blogg, Fiskeretter, Salater

Jeg hadde Bolinhos i fryseren og har lenge sett på en salat fra OFG(opplysningskontoret for frukt og grønt), og den så veldig god ut. Men som seg hør og bør, hadde jeg ikke alt i kjøleskapet, så min ble annerledes, men du hendelse så godt. Det passet så utrolig godt til Bolinhos, oppskrift på de finner du HER

I dag hadde jeg ikke bacon crisp på Bolinhos, men hjemmelaget brøstrø HER

Det jeg hadde i salaten var:

1 liten rødkål i tynne strimler

2 appelsiner i tynne båter

Granateple så mye du vil spandere, jeg synes ikke man kan få nok

1 pakke skåret vårløk

Valnøtter kan kuttes ut eller byttes med andre nøtter eller gresskarfrø som er ristet eller pinjekjerner

 

Dressing:

1 dl appelsinsaft

1-2 ts honning

2 ss olje

Press appelsinen å ha den i en skål med honning og olje, rør godt sammen og hell det over salaten. Man kan gjerne lage salaten en stund før, men ikke ha på nøttene da, de blir bløte. Flere bilder av salaten HER

Det er lov å la seg friste, del så andre også får glede av denne gode retten.

#Salat #julesalat #Rødkålsalat #Rødkål #Til  #Klippfiskboller #Bolinhos  #klippfisk #boller #Portugisisk #Baconcrisp #fisk #Tørrfisk #Portugal #airfryer #fritert #Middag #tapas #Middagstips #småretter #forrett #Morsmiddag #glutenfritt #melkefritt #Glutenfritt #Uten Gluten #melk #mat #fra #bunnen #hjemmelaget #frukt.no

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *