Enkel og kjapp middag i en fei.
Til 2 personer:
4-6 tortillalefser siden de glutenfrie er så små, tåler du gluten kan du muligens klare deg med 2 per person.
400 g kjøttdeig eller karbonadedeig.
1 løk
2 fedd hvitløk
Gjerne litt ekstra chili om du liker det
1 boks knuste tom med, pluss ca. 1 dl vann som man skyller ut av boksen
2 ss tacokrydder HER finner du oppskrift på hjemmelaget
Salt
Pepper
Ost etter ønske, jeg bruker for det meste parmesan for den tåler jeg best, men her er det bare å kjøre på. jeg er nokså forsiktig med melkeprodukter.
Rens å del løk og hvitløk og steik til den er blank, ha på kjøttdeig/karbonadedeig og hakk den godt opp. Ha på de knuste tomatene og krydder og la alt få koke sammen en stund, før man har i halvparten av osten. Ha tortillalefse å fyll de med kjøttdeig med saus. Legg de i en ildfast form, brett de godt sammen. Ha på litt av kjøttsausen og ost, å steik på 180-200 grader i 5-10 minutter, eller til lefsene er varme og osten smeltet.
Oppskrift på enkel og god melkefri guacamole finner du HER
Del gjerne innlegget med venner og familie