Etter kransekakebaking hadde jeg en haug med eggeplommer stående, og i går fikk jeg en pakke med bacon som noen ikke villa ha, og sopp som burde bli spist.
Da var det nokså åpenbart at det måtte bli pai i dag. Jeg har en ferdig bunn fra kjevla hjemmebakeri, så enklere en dagens middag blir det nesten ikke.
Paideig:
Vanlig paideig finner du oppskrift på HER
Glutenfri paideig finner du HER
Fyll:
1 pakke bacon.
Noen biter røykt skinke (brukte pålegg skinke)
1 liten løk
1/2 paprika
6 sopp
Noen små bunter med brokkoli
5store eller 6 små egg (jeg hadde bare en haug med eggeblommer, tror det var 8 stykker)
Salt
Pepper
Cayennepepper
Oregano
Koriander
Ønsker man ost på så tar man det på
Rens og del løken, del baconet og steik det. Del sopp og paprika, og ha det i pannen sammen med resten. Bland egg og krydder og pisk det godt sammen. Legg paideigen i en paiform, ha i det fra steikepannen, og hell over eggeblandingen. Ha på oppdelt brokkoli, og skinke. Steik på 200 grader i rundt 20 minutter.
Del gjerne innlegget med familie og venner
##pai #paimedbaconogskinke #Kjevlahjemmebakeri #Glutenfri #melkefri #Matfrabunnen #hjemmelaget #Middagstips #Middag #Morsmiddag #Lunsj #lunch #Klubbmat #Sunnmat
Pai fra ferdig -kjøpt deig høres ut som noe for meg
Så godt ut da 
Tusen takk, den smakte meg utrolig godt. Noen ganger så blir det slik, er jo kulestria som kommer over oss
Nam, nam
Pai er kjempegodt. Regner med denne smakte ja 
Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Pai er så greit med at man kan putte nesten hva som helst i og det er kjempegodt. Ha en super lørdagskveld du også