Klippfiskboller i tomatsaus og oliven
Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter, Frysing av mat/smart frysingKlippfisk er nydelig, og det er klippfiskboller også. Jeg hadde klippfiskboller eller Bolinhos som det heter, og de tar jeg opp noen med jevne mellomrom å lager noe godt av de.
Dette minte meg om bakalao, så den er verd å prøve.
HER kan du se Klipfiskboller
HER kan du finne Bolinhos med bacon chrips, aioli og salat og i samme innlegg kan du se hvordan de fryses.
HER kan du se Bolinhos med rødkålsalat med granateple, appelsin og valnøtter
Til 1 person:
Så mange boller man ønsker
1 liten løk
2 fedd hvitløk
Olivenolje eller nøytralolje til å steike løken i
1/2 pakke med knuste tomater
1/2 dl vann
1 ts sambal oelek eller en annen chilisaus
1 ts basilikum (har du fersk så bruk det, ellers kan du bruke tørket, det gjorde jeg)
En klype oregano, fersk eller tørket
Salt
Pepper
Oliven
Rens og skjær opp løk og hvitløk, surr i en panne med olje, når løken er myk har man på knuste tomater, vann og krydder. Smak om sausen er passe, når du er fornøyd har du i klippfiskbollene og oliven. Jeg hadde båtpoteter til, så da satte jeg hele pannen inn sammen med potetene, og lot de stå i rundt 7 minutter.
Båtpoteter finner du oppskrift på HER
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Bolinhos #klippfisk #boller #Portugisisk #Baconcrisp #fisk #Tørrfisk #Portugal #airfryer #fritert #Middag #tapas #Middagstips #småretter #forrett #Morsmiddag #glutenfritt #melkefritt #Glutenfritt #Uten Gluten #melk #mat #fra #bunnen #hjemmelaget #frysingavBolinhos #frysingavklippfiskboller