Hver gang min yngste datter er på middag spør hun om jeg har aioli, uansett hva jeg har laget he he. Så nå har jeg laget en diger skål, så da får jeg invitere henne på middag igjen. Og jeg kan vel ikke klandre henne for den gode smaken, den har hun nok arvet etter sin mor (må skryte selv når jeg ikke har bygden å lite på he he). Aioli kan man lage på flere måter både fra bunnen av se HER, med kjøpe majones HER (og det må jeg innrømme jeg lager oftere en helt fra bunnen), aioli med chili HER eller man kan bruke sriracha saus(det har jeg aldri laget selv, men kjøpt på sushi restaurant), og ellers hva man kommer på av kreative ideer :-D.
Kyllingklubbene hadde jeg olje og Tandoori masala på, og steikte de i rundt 20-25 minutter.
Båtpotetene (se HER)hadde jeg olje og salt på, og de steikte jeg sammen med kyllingen på 210 grader.
Enkelt og veldig godt 🙂
Å dyppe potetbåten i aioli, er en rein nytelse 😋
#aioli #kyllingklubber #kyllingvinger #Båt#poteter #tandoorimasala #hjemmelaget #enkelt #kjapt #middag #Middagstips #fredagsmat #lørdagsmat #fredagkos #lørdagskos #Middag #morsmiddag #majones #hvitløk #blogg #bloggtopp #matblogg #mamma #pappa #barn #mor #mors
Smakfullt det her tenker jeg :)) Så innlegget med aiolien også ..har aldri laget selv men det er jo veldig godt da :))
annebe: Det er kjempeenkelt å lage, første gangen kan du lage med ferdig majones, det er gjort på fem minutter 🙂
Det der kunne jeg spist. Uten den der dyppinga da så klart 😀 Ha-ha
Så godt det så ut! 🙂 Elsker alioli! 🙂
frodith: Ha ha jeg kan ikke fatte at du ikke liker det 😀
elisebr: Jeg også 😀
Jeg har lagd hjemmelagd en gang 🙂 må prøve meg igjen, ser de lager det så enkelt på MasterChef med stavmikseren 🙂
Mariann Sæther Tokle: Uten stavmikser er det mye arbeid, har man det er den laget på få minutter :-D. Knallgodt.
Ja, når jeg lagde, brukte jeg vanlig mikser
Mariann Sæther Tokle: Ja det går jo det også, da slipper du jo å piske for hånd. Jeg elsker stavmiksere, for det gir mindre oppvask og tar liten plass. Men jeg har vist mikser osv. osgå 😀
Har stavmikser så det blir å teste ut den 🙂 etter påske 🙂
Mariann Sæther Tokle: 🙂
Her løper tennene i vann og vi er på full fart for å endevende skuffer og skap for å finne stavmikseren som ikke har vært i bruk på mange år. Har ikke laget hjemmelaget aioli før, så det blir gøy å prøve!
Du forklarer så godt i oppskriftene, så selv mor kan klare å lage mat fra bunnen nå ha ha!!
Jack: He he det er det største komplement jeg har fått på lenge, tusen takk. 🙂
så utrolig enklet ut.
Kjøper du ferdig tandori mix eller lager du selv ?
cuskima: Nei dette har jeg kjøpt i internasjonal butikk, det er veldig godt og uten salt 🙂 Det er enkelt å lage det selv også.
deilig
cuskima: Ja veldig, og enkelt og greit 😀
😀