Dette blir atter en av mine ta hva man har oppskrifter, og middagen ble til mens jeg lagde den.
Jeg hadde kyllingfilet, men ellers var kjøleskapet ikke fylt opp etter at jeg har vært bortreist litt. Det var rett og slett “nada” av grønnsaker i kjølseskapet, så da ble fryseren endevendt, og der lå det spinat.
Kyllingfileten steikte jeg enkelt og greit på pannen, med litt salt på. og vente den av og til.
Enkel spinatstuing:
Ca. 1/2 pk frossen spinat
Litt smør
Ca. 1 dl kokosmelk
1 kinahvitløk eller bruk 1-2 fedd vanlig hvitløk
Salt
Pepper
Ha i kokosmelk, smør, spinat og findelt hvitløk. og la alt koke til spinaten var tint. kok så videre i rundt 5 minutter eller mer, smak til med salt og pepper.
Båtpoteter finner du HER
Det ble ikke verdens beste bilde, men det får være godt nok, maten var veldig god og med litt hjemmelaget aioli til ble det bare toppen av smaker.
Oppskrift på aioili finner du HER, og HER
Det så velidg godt ut altså, jeg elsker kyllingfilet 🙂 Men i dag hadde jeg reinskav, på fjellet 🙂
frodith: Kylling er veldig godt, men uten tilbehør blir den nokså smakløs er min mening :-D. Reinsdyr skav er bare helt nydelig god mat, elsker det.
Ser ut som veldig god mat :)) Ønsker deg en fin sommer videre :))
Dette så kjempegodt ut! Fikk lyst til å teste spinatstuing selv – det har jeg aldri prøvd før! 🙂
Monika: Så bra, ja det er mye godt som blir til med en tilfeldighet.