Ytrefilet av rein med fløtegratinerte poteter, rotgrønnsaker og soppsaus

Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter

Ikke noe er mer trivelig en å få Trøndere på besøk! De er nokså lenge siden de har vært her så da måtte jeg lage noe ekstra godt, og hva er vel bedre en reinsdyrkjøtt

De er ikke noe jeg unner meg til vanlig, men dette var ikke vanlig. Heldigvis så var Pia og Jomar veldig høflig og greie og skrytte av maten, og spiste veldig godt.

Reinsdyrfilet, regn 150- 200 g biff pr person

Dette kjøttet var så enormt mørt at jeg bare steikte det en gang på pannen, så det fikk farge, skrudde av platen og det var ferdig. Dette var så fantastisk at vi knapt trengte å tygge det.

Fløtegratinerte poteter finner du oppskrift på HER

Soppsaus finner du oppskrift på HER

Grønnsaker jeg brukte var:

1 Gulrot

3 sneier gresskar

1 pastinakk

2 beter

Olje

Salt

Pepper

Rens og del alle grønnsakene og ha de i en ildfast form, ha på olje, salt og pepper og sett det midt i ovnen(sammen med de fløtegratinerte potetene) på 200 grader i rundt 30 minutter, eller til grønnsakene er møre.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER    

#fløtegratinerte #poteter #Hjemmelaget #matfrabunnen #enkelt #godt #middag #middagstips #Morsmiddag #glutenfritt #uten #gluten #Reinsdyrbiff #reinsdyr #reinsdyrytrefilet #rotgrønnsaker

2 kommentarer

2 thoughts on “Ytrefilet av rein med fløtegratinerte poteter, rotgrønnsaker og soppsaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *