Torsk i kokos og tomatpesto

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Jeg fikk et glass tomatpesto av ei venninne, den har blitt stående en stund. Den var utrolig god, men den er ferskvare, så den må brukes opp fort etter at den ble åpnet. Jeg fikk da ideen om å lage tosk i kokosmelk og tomatpesto, det viste seg å være en strålende ide.

 

Til 2 personer:

150-200 g torsk uten skinn og ben

1 beger kokosmelk

1/2 glass tomatpesto eller du kan lage den selv

4 terninger frossen spinat, eller tilsvarende med fersk

Litt salt

Gressløk eller vårløk etter ønske.

Ha kokosmelk i en panne eller om du ønsker å bruke steikeovnen, så har du den i en ildfast form, bland i pestoen og litt salt, rør godt sammen. Ha i fisken og la den få stå å trekke til den er ferdig, det vil variere hvor fort den er ferdig i forhold til tykkelsen på fisken, men mellom 7-10 minutter burde rekke. Rett før servering har man i gressløk eller vårløk, smak så om du må ha i mer salt og pesto.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#fisk #tosk #Toskikokosmelkogtomatpesto  #tomatpesto #Sommermat #Glutenfritt #tillaget #mat #fra #bunnen #hjemmelaget #altanbonde #Middag #middagstips #morsmiddag #melkefritt #glutenfritt

4 kommentarer

4 thoughts on “Torsk i kokos og tomatpesto

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *