Tikka masala med Laks eller ørret

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Vil du få ungene til å spise fisk, da bør du forsøke denne, det bør være en suksess uansett hvor kresen man er.

Til 4 personer :

4-6 lakse- eller ørretfilet (tint)
1 stor løk
1 -2 fedd hvitløk
Litt chili (den jeg brukte i dag var heftig og begeistret, der er sjeldent det er når man kjøper de vanlige på butikken)
Smør eller olje til å steike i
1 boks (3dl)naturell yoghurt/ rømme eller crême fresh, bruk laktosefri om du trenger det.  (Tåler man ikke melkeprodukter så kan man bruke plantebasert rømme eller yoghurt )Ca.3 ts tandoori masala-krydder HER kan du se oppskrift på hvordan du enkel blander den selv (ønsker man retten sterkere krydret, så har man mer i) Jeg kjøper på internasjonale butikk
Ca.2 ts salt om det ikke er salt i krydderet.
Fersk koriander er egentlig utrolig godt i men jeg hadde ikke det, men hadde korianderpulver
Salt
Men for å få den lille fine friske grønne fargen så var persillen utrolig nok dukket opp i potten på terrassen så den brukte jeg til pynt
Rens og skjær løken i biter. Ha smør i pannen og la den bli varm, og surr løken. Ta skinnet av laksefileten og del den i litt gode stykker, og ha disse i pannen og ha på krydderet. La det hele steike noen minutter og ha så i rømme eller crême fresh. Bland det godt sammen. Ha i salt og eventuelt mer tandoori masala.
Server med for eksempel ris og salat.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#hjemmelaget #krydderblanding #tikkamasala #morsmiddag #glutenfritt #medlaks #medørret #tikkamasalamedfisk #enkelt #hjemmelaget #Godt #matfrabunnen #middagstips #hvaskaljeghatilmiddag?

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *