Last Updated:

Svinefilet med rotmos, mango og granateplesalat

Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter

Jeg gikk tur med naboen i dag, og siden jeg hadde kjøpt en hel svinefilet  var det kjekt å ha noen å dele en god middag med.  Heldigvis var Ingrid ikke vanskelig å be, og hun spurte om hun skulle ta med mango og granateple,  og det var jo ypperlig tilbehør til biffen.  Vi koset oss lenge og vell med maten.

Til 2 personer:

Ca. 400 g svinefilet

Smør til steiking

Salt

Pepper

Den bruker jeg ta ut rundt 30 minutter fr så den får temperert seg litt. Så har jeg en god og varm steikepanne, har du jernpanne er den best å bruke. La pannen bli skikkelig god og varm sammen med smør, legg hele biffen på og la den få ligge til den er brun, så snur du den. Når begge sider er brun, skrur man av platen, men lar pannen stå på platen med kjøtte i, nå skal det ligge å hvile seg. Den bør få ligge minst 20 minutter å hvile, da kan man gjenta prosessen, men vær forsiktig så biffen ikke svir. La den få ligge til man skal servere den, da deler man den opp i passe stykker, den bør ikke være helt gjennomsteikt, da blir den lett litt tøtt. Men nå er det slik at noen ikke klarer å spise mat som ikke er gjennomsteikt, da lar du pannen bli god og varm med smør, ha noen av bitene ned på pannen, tell til tre, så snur du, tell til to, og den er ferdig. Ta av pannen og legg på fat, da har du fortsatt mør og fin biff som ikke er tørr, men den er gjennomsteikt. Ha på salt og pepper.

Salaten bestod av:

1 liten mango

1 lite granateple

2 god never rucula

litt paprika

Noen bunter forvellet brokkoli

Saften av 1/2 appelsin

1 ss honning

Rens og del grønnsakene og mangoen og ha det i en skål sammen med ruccola. Press saften av appelsinen og bland med honningen. Bland alt lett sammen.

Oppskrift på rotmos finner du HER

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Glutenfritt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen#svinefilet #morsmiddag  #Smakfullt #enkelt #godt #utenmelk #utengluten #Middagstips #helgemat #fredagsmat #lørdagsmat #søndagsmiddag #Middag #morsmiddag #allergi #hjemmelaget #mangooggranateple

8 kommentarer

8 thoughts on “Svinefilet med rotmos, mango og granateplesalat

  1. Jeg er av den typen som liker biffen gjennomstekt, så når jeg er på restaurant, ber jeg for sikkerhets skyld om å få den kremert. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *