Sølvranke

Categories Blogg, Planter

For to år siden plantet jeg mangesølvranker i en stor potte, og satte ned et rør som er til å ha rundt rør osv. for å holde mus å rotter bort. Røret hadde en perfekt høyde, og var lett å feste ting i, og mye billigere en det stokkene man kjøper på blomsterbutikkene. Det så ikke veldig imponerende ut den gangen, men det er da man må ha visjon og tålmodighet.

Jeg har tenkt lenge på at dette burde jeg finne bilde av da jeg plantet, men ikke kul i have om jeg fant det, og i går dukket det bare opp som troll av esken.

 

Planter trenger god jord, og at den blir skiftet med jevne mellomrom. Nå er det rett tid å begynne å plante om, det vil elske det. Utenom ny jord trenger det også gjødsel med jevne mellomrom fra nå av og litt ut på høsten, da skal det i hvilemodus, og skal ha både mindre vann og næring. Å dusje plantene er veldig lurt enten med en sprayflaske eller i dusjen. Ta bort eller klipp bort alt som er ødelagt eller skadet, det er der det lettest blir sykdom på blomstene.

Blomster og sånt kan du lese her.

Svigermors tunge

Begynn våren inne, stell blomstene 

Lag nye planter av Monstera

Så nokså nøyaktig to år etter på ser den slik ut, virkelig et syn og en prakt.

Jeg er på utkikk etter sponsorer og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt 😊

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#blomster #sølvranke #Omplanting #morsmiddag

8 kommentarer

8 thoughts on “Sølvranke

  1. Så gøy når forvandlingen blir så flott! Men så skal det jo sies at du steller fint med plantene dine også. Veldig gøy å se før og etter bilde! Veldig fin plantetype dette, vi har også hatt slik plante i stuen og det pynter fint opp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *