Last Updated:

Shakshuka med tacokrydder og pølser

Categories Alle oppskrifter, Eggeretter, Pølseretter

Shakshuka er i utgangspunktet vegetarrett jeg har laget en god del ganger, for den er nydelig,  og er billig og sunn middag. Det er jo greit å variere hvordan man lager den, så denne gangen hadde jeg i hjemmelaget tacokrydder  , pølser,  litt grønnsaker og nachos-chips.

 

Til 1 person i dag

1 liten løk

2 feddhvitløk

2 grillpølser eller den pølsen du har og foretrekker

Olje eller smør/melkefri margarin om man trenger det.

1/2 boks knuste tomater

Tacokrydder består av: Vil du bruke ferdig tacokrydder bruker du rundt 1/2 pakke. Jeg lager ofte ferdig et helt glass med tacokrydder, så har jeg når jeg trenger det.

1 /2 ts tørket chili

1/2 ts paprikapulver

1 ts oregano

2 ts spisskummen

Salt

Pepper

1/2 paprika

2 bunter blomkål

2 egg

Friske urter om du har

Nacho chisp etter ønske

Rens og del løk, hvitløk, chili, paprika og pølse, og surr i panne med olje/smør. Ha på tomatene og krydder og salt, smak til sausen før man har i eggene, for da kan man ikke blande i mer krydder. Når du synes den er passe på smak til deg, så lager du en grop i sausen og har i eggene. Jeg hadde små biter med blomkål i, og så må den stå til eggene er stivnet. Dryss gjerne på litt friske urter om du har. Chipsen varmes litt før servering, og man kan velge å ha den ved siden av, eller settes opp rundt gryten som på bilde. Jeg hadde ikke noe mer til, men ønsker du kan du ha kokt ris til.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Shakshuk #meatfreemonday #kjøttfrimandag #Godt #Enkelt #vegetarmat #Oppskrift #glutenfri#melkefri #laktosefri #allergivennlig #mat #Billigmiddag #Morsmiddag #matblogg #middagstips #Mat #fra #bunnen #hjemmelaget

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *