Brødkrutonger

                                
Hvem har tørt brød,ikke av og til, glutenfritt brød er intet unntak, det tørker med en gang. Derfor et lite tips hva jeg bruker å gjøre når jeg har litt brød som er blitt uspiselig siden det er så tørt.  Krutonger kan brukes i supper og salater.

                                        

Skjær skiver av brødet, og så terninger

Ha terningene i en ildfast form og bruk olje (da foretrekker jeg olivenolje),krydder (feks. grillkrydder)  og salt. Men man kan også  bruke pesto, det er kun fantasien som begrenser en.


Bland alt godt sammen slik at krutongene har fått godt med både olje, salt og krydder.


Steik krutongene i ovnen, gjerne med varmluft på 200 grader  i rundt 10 minutter eller til de er gylden brun. Er de ikke tørr så skru ned varmen, la døren stå åpen med varmluft på. Har man ikke steikeovn, så ha de på stekepannen.

Oppbevares tørt.

 

12 kommentarer

Siste innlegg