Billig middag, men på ingen måte på kompromiss med smaken, helt nydelig!
en person brukte jeg:
1/2 blokk med sei.
1 liten løk
2 tomater.
Frisk dill eller tørket, jeg bruker å fryse alle urtene som vokser i potte på terrassen, så har jeg hele vinteren. PS: Du må gjerne bruke andre urter som gressløk, timian, basilikum, det gir variasjon
Salt Ca. 1 ts
Pepper
1 ss Olivenolje
1 klatt smør/melkefri margarin
- Del fisken opp i biter.
- Rens løken og del den i skiver
- Del tomatene i skiver
- Kutt dill
- Legg alt lagvis også salt og pepper i en form eller panne. PS: Fisk trenger en del salt.
- Ha noen klatter med smør på toppen, det vil gi en god smakfull saus, sammen med tomatene, fisken og dillen.
- Sett formen midt i steikeovnen på 200 grader, eventuelt i airfryer på 180 grader og la den stå i rundt 20-30 minutter, eller til fisken er ferdig. Eller du kan gjøre som meg å ha de i en panne og sette lokk på, da blir den ferdig på rundt 15-20 minutt
- Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
- #Seiblokk #sei #fisk #fiskiovnen #Tomater #oregano #timian #løk #Billig #enkelt #godt #glutenfritrt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Morsmiddag #middagstips #hvaskalvihatilmiddag #hverdagsmat
Takk for tipset. Vi skal ha fisk i dag:)
Fisk og skalldyr er verdens beste mat. 😍