Last Updated:

Poken Bowl av restene etter sushilaging

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter, Tips til restemiddag

Du kan si det ble litt rester etter katastrofe sushien i går, men det gjorde i grunnen bare at jeg hadde nok til en superenkel og digg middag i kveld. Og helt ærlig, så er dette veldig likt sushi, så for oss som ikke har fått teken på sushilaging enda, da er dette virkelig å foretrekke. Det er jo mye enklere og kjappere å lage, og man kan ha i akkurat det man ønsker å har. Det trenger ikke være fisk, det kan være kylling, kjøtt, reker, det er kun fantasien som setter begrensing.

Til 1 person

Sushi laks i biter eller om du vil bruke kylling, kjøtt det er helt opp til deg.

1/2 avokado

Rikelig med granateple

En kaki Persimmon  (kan sløyfes eller byttes ut mot noe annet)

En bit squash eller agurk

Sushiris eller den risen du ønsker å bruke.

Litt sesamfrø (kan sløyfes)

Soyasaus (glutenfri for min del)med Wasabi. Vil du ikke bruke laks så kan du ha chilimajones til i stede for

Jeg hadde litt syltet rødløk, så den hadde jeg også i.

Rens og del alle grønnsakene, legg det på tallerken hver for seg. Skjær opp laksen eller det du ønsker å bruke og legg det på tallerken sammen med grønnsakene.

#pokenbowl #resterettersushi #salma #salmalaks #pokenbowlmedrester #pokenbowllaks #Morsmiddag #spisoppmaten #ikkekastmat #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt #uteneggmed grønnsakene.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *