Pizza med elgskav

Categories Alle oppskrifter, Glutenfrie bakevarer, Pizza

Miriam min yngste, hadde ikke matlyst og jeg forsøkte det meste, men hun hadde ikke lyst på noe før jeg kom på pizza! Jeg hadde elgskav, og det hadde jeg på noe av pizzaen, for hun hadde ikke så lyst på mye kjøtt, og det er jo genialt med pizza om man bare kan se hvor man har lagt kjøttet da. I utgangspunktet så syntes jeg vi hadde lite å ha på pizzaen, men når den ble satt i ovnen så var det et berg av fyll.

Glutenfri pizzabunn finner du oppskrift på HER. Man kan selfølgelig kjøpe ferdig pizzabunn og pizzasaus for den del.

Pizzasaus  finner du oppskrift på HER, jeg lager alltid så mye at jeg kan fryse ned så jeg slipper å lage hver gang.

Fyll:

1 liten løk

Jeg hadde tre digre sjampiong

Ca. 150 g skav av elg, men man kan bruke både lammeskav eller reindsdyrskav

Ca. 10 tomater

1/2 glass fetaost

Ca. 1/2 boks mais

Parmesan og Jarlsberg ost etter ønske fra Miriam (jeg hadde lite på min del av pizzaen)

Etter steiking hadde jeg på

4 vårløk,

1 bit granateple (granateple ble den syrligheten som tyttebær ville gitt, men det ville hun ikke ha på.

En god håndfull ruccola.

Når pizzasaus og bunn var ferdig, renset og delte jeg alle grønnsakene og kjøttet, og hadde på pizzaen, samt raspet ost. Da pizzaen var ferdig hadde jeg på vårløk, granateple ig ruccola.

Det smakte veldig godt, så dette kan anbefales.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

#pizzamedelgskav #Pizza Glutenfrie #Hjemmalgetpizza #morsmiddag #tradisjonsmat #matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag

6 kommentarer

6 thoughts on “Pizza med elgskav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *