Når alle har dratt hjem er det på tide å spise opp restene, og da er omelett den beste og letteste måten å gjøre det på. Dette var det jeg måtte bruke opp, men her bytter du ut og bruker det restene du selv har.

Dette brukte jeg til 2 personer:

3 -4 ferdig kokte poteter

1/2 purreløk

1 pakke bacon

1/2 paprika

1 stykke squash

1 bukett brokkoli

1/2 tomat

Litt fersk basilikum

Minimum 4 egg-6

1 ts salt

pepper

smør(melkefritt om du trenger det) eller olje til steiking

Sett stekepannen på platen med en klatt smør eller olje del potetene i biter og surr de samen med oppskåret bacon. Rens og vask godt purreløken, den kan ha veldig mye sand mellom bladene, og de andre grønnsakene og ha de i i pannen og la de ligge et par minutter.  Pisk sammen egg, salt og pepper og helle de over grønnsakene. Har du ferske urter må du gjerne bruke de.

La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet. Server gjerne med brød om man ønsker det.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#fisk #laks #ørret #spinat #spinatstuing #morsmiddag #matfrabunnen #hjemmelaget #glutenfritt #melkefri #middagstips #middag #hvaskalvihatilmiddag #sunt #godt#omelett #spisoppgrønnsakene #resteomelett #Omelett #spisoppmaten #tømmkjøleskapet

6 kommentarer

6 thoughts on “Resteomelett

    1. Det bruker jeg ofte, for det er så lett å steike og nesten alltid tilgjengelig. Det hender jeg bruker bacon av kalkun også, siden jeg ikke tåler så godt svinekjøtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *