Når alle har dratt hjem er det på tide å spise opp restene, og da er omelett den beste og letteste måten å gjøre det på. Dette var det jeg måtte bruke opp, men her bytter du ut og bruker det restene du selv har.
Dette brukte jeg til 2 personer:
3 -4 ferdig kokte poteter
1/2 purreløk
1 pakke bacon
1/2 paprika
1 stykke squash
1 bukett brokkoli
1/2 tomat
Litt fersk basilikum
Minimum 4 egg-6
1 ts salt
pepper
smør(melkefritt om du trenger det) eller olje til steiking
Sett stekepannen på platen med en klatt smør eller olje del potetene i biter og surr de samen med oppskåret bacon. Rens og vask godt purreløken, den kan ha veldig mye sand mellom bladene, og de andre grønnsakene og ha de i i pannen og la de ligge et par minutter. Pisk sammen egg, salt og pepper og helle de over grønnsakene. Har du ferske urter må du gjerne bruke de.
La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet. Server gjerne med brød om man ønsker det.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#fisk #laks #ørret #spinat #spinatstuing #morsmiddag #matfrabunnen #hjemmelaget #glutenfritt #melkefri #middagstips #middag #hvaskalvihatilmiddag #sunt #godt#omelett #spisoppgrønnsakene #resteomelett #Omelett #spisoppmaten #tømmkjøleskapet
Smart med resteomelett – den så veldig sunn og god ut!
Takk
Bacon i omeletten var sannelig smart! Takk for tips
Det bruker jeg ofte, for det er så lett å steike og nesten alltid tilgjengelig. Det hender jeg bruker bacon av kalkun også, siden jeg ikke tåler så godt svinekjøtt.
Jeg bruker også kalkunbacon
Det er jo veldig godt alternativ.