I dag brukte jeg restene av plukkfisk, formet de til kaker og dyppet de i brødsmuler HER. Hadde de i en ildfast form med litt olje i, og steikte de i rundt 20 minutter på 220 grader.

Jeg laget en enkel salat med litt forskjellige salattyper, rød og gul paprika med litt god olivenolje på.

Jeg hadde hjemmelaget guacamole.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Glutenfri #sunt  #utrolig #godt #Morsmiddag  #middag   #spis #opp #maten #Middagstips  #mors #middag #Glutenfritt #melkefri #laktosefri #allergi  #oppskrift #Lavkarbo #Blogg #matblogg #toppblogg #enkelt  #hjemmelaget #mat #fra #bunnen #spisoppmaten #plukkfisk #Plukkfiskkaker #panerteplukkfiskkaker

MatbloggtoppenMatbloggtoppen

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *