Plukkfisk med ørret og chili

Plukkfisk er vel en elsket og hatet middagsrett, men hvem sier den trenger være kjedelig? Fordelen med å bruke ørret- eller laksefilet er at den er helt uten bein, og den inneholde omega-3 som vi bør spise mer av.

Som alltid blander jeg poteter med andre grønnsaker til stappe, og i dag ble det sellerirot. Men lag stappe av det du ønsker selv. Til denne retten kan du bruke rester av potetmos eller rester av fisk, ta det du har og bland i vei.

Til 2 personer:

5 små poteter

3-4 sneier med sellerirot

300 g ørret- eller laksefilet

1 liten gul løk eller annen løk du har

½ chili

Saft av ¼ lime

En god klatt smør (eventuelt kokosfett Cocosa)

Salt

Pepper

 

Res og eventuelt del poteter og selleri slik at de blir fortere kokt, og når de er mør siler man av vannet. Ha i smøret og mos poteter og selleri. Ha så i opp skjært fisk, limesaft, renset og findelt løk og chili. La alt stå på svak varme under omrøring noen minutter, og smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg