I går da jeg var på butikken for å kjøpe sopp og ruccola lå det masse grønnsaker i kassen med grønnsaker som vill reddes. Og denne gangen var det faktisk grønnsaker som var skikkelige, litt slappe noen av det, men fortsatt fullt brukende. Det er dessverre slik at det på butikken legger grønnsaker alt for seint ned i den kassen, så det renner nesten ut, og da er det ingen som vil ha det, da bør det komposteres.
Jeg betalte 75 kr for alt, det er et kupp.
Dette lå i kassen, blomkålen har litt sorte prikker, men det skjærer jeg bort, hvitløken er det en som har begynt å spire, ellers ser det veldig fint ut.
Her kan du se hvordan man redder grønnsaker som er slappe, dette trikse kan man bruke på omtrent alle grønnsaker. Når det ligger i kjøleskapet blir det dehydrerte.
Her kan du se hvordan man holder salaten frisk lenge
Hvordan koke brokkoli uten å bruke komfyren
Jeg er på utkikk etter sponsorer og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt 😊
Del gjerne med venner og kjente.
#reddgrønnsaker #Miljøvenlig #økonomisk #frukt #grønt
Jeg bruker også å kjøpe slike grønnsaker:) Man kan spare mye penger:)
Det er absolutt veldig økonomisk, og bra for miljøet.
Ja, vi må “redde” grønnsaker og frukt. Jeg gjøre det stadig!!! Ha en vakker dag ::)
Ja det er jo for dumt å kaste brukende matvarer.
Fint å være matredder og i tillegg få billigere mat da. Vinn-vinn! 🙂 Takk for gode tips, som alltid!
Bare hyggelig