Fiskerett fra Kina

Categories Fiskeretter

For å si det som det er “gosja meg så godt”.

Server gjerne med ris. Sett den på kok først.

800 g bein og skinnfri fisk,  gjerne torsk.

2 ss Sriracha saus

2 egg

2 ts salt

50 g maizena (tåler du hvetemel må du gjerne bruke det)

5o g sesamfrø

Skjær opp fiskefileten i ca. 1 cm tykk og 5 cm lange biter. (det er ikke så veldig nøye)

Bland alle de andre ingrediensene og rør til det er en jevn blanding. Ha fiskebitene i blandingen, og sør for at de blir skikkelig dyppet i blandingen.

Steik de på pannen på begge sider, de blir kjapt ferdig. Pass på så de ikke brenner det.

Saus:

2,5 dl kokosmelk

50 g maizena eller rismel om du har det

50 g tomatpuré (jeg hadde i mer tomatpuré en i oppskriften for jeg ville få brukt opp resten som var igjen, derfor er min saus rød)

2 ss sukker

2 ss sesamolje

5 vårløk

Tomater, kan sløyfes

Salt

Pepper

Ha alt i en panne og kok det opp under omrøring. Smak til med  salt og pepper.

Ha fisken på en tallerken og hell sausen over, ha på lune tomater, oppskåret vårløk og et drøss med sesamfrø til pynt.

Server gjerne med ris.

Jeg er på utkikk etter sponsorer og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt 😊

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

 

#Sriracha #saus #kinesisk #inspirert #fisk #torsk #rask #enkel #knallgodt #Middag #middagstips #morsmiddag #mat #fra #bunnen #hjemmelaget Glutenfritt #melkefritt #uten #gluten #melk

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *