Last Updated:

Lammebiff med bakt potet og ramsløksmør

Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter

Jeg aviste fryseren og der dukket det opp en ramsløksmør jeg hadde glemt jeg hadde. Biff av lam hadde jeg også, den har akkurat kommet ned i fryseren så den lå å ropte på meg. Og jeg må bare si en ting, herlighet hvor nydelig det var, dette ble perfekt mach. Jeg er en slik persom som aldri klarer å spise noe mye biff, men i går kunne jeg spist mer, for biffen smeltet i munnen, og bakt potet med ramsløksmør ble som hånd i hanske til . Fytti katta dette er ekte lykke!

Bakt potet:

1-2 nokså store poteter (jeg brukte to som ikke var så store)

I dag forsøkte jeg meg på en metode som Kari naboen min anbefalte meg å prøve. Først halvkoker man potetene, så putter man den i airfryer om man har i rundt 10 minutter på fullt. Eller i steikeovnen på 220 i rundt 15-20 minutter.

Bakt potet er vanlig å pakke inn i folie og steikes i ovnen i rundt 1 time. Jeg hadde ingen folie på, og potetene var nydelig.

Lammebiff

Beregn 100-200 g lammebiff pr person

Smør til steiking, tåle man ikke melkeprodukter så bruker man melkefri margarin

Salt

Pepper

Ha en god og varm steikepanne (gjerne jernpanne) med smør, ha biffen på pannen og la den ligge til den har fått steikeskorpe, da snur du den. Når begge sider er blitt brunet, så lar man pannen stå på platen, men skrur av platen. Rett før servering har man på salt og pepper, og gjentar samme prosedyre igjen. Og når alt er ferdig så er biffen helt perfekt steikt, saftig som bare det.

Ramsløksmør finner du oppskrift på HER

Jeg hadde steikte tomater og brokkoli til.

Del gjerne med venner og kjente.  

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

 

#Lam #Lammebiff #Festmåltid #lørdagsmiddag #enkelmiddag #nydeligmiddag #biffogbaktpotet #ramsløk #ramsløksmør #middag #middagstips #Hjemmelaget #matfrabunnen #Morsmiddag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *