Ramsløksmør er magisk godt, og superenkelt å lage, det passer til omtrent alt av varmmat. Bakt potet, kylling, kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker og brød. Man legger det opp på den varme maten så det smelter, og man får en eksklusiv og unik middag.

250 g smør , tåler man ikke melkeprodukter bruker man melkefri margarin, da må man gjerne tilsette litt salt

75-100 g ramsløk (har du ramsløkolje, så siler du bare av mesteparten av oljen før du har den i smøret, bruk oljen til dressinger osv.)

Litt salt

Ha romtemperert smør, og bruk gjenre en kjøkkenmaskin å bland oppdelt ramsløk og smør, og en klype salt.

Ha smøret i plastikk og lag en pølse av det. Legg det i kjøleskapet, og ta det frem når du trenger det.

Ramsløksmør
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *