Full fart, og nydelig vær, hva er vel både enklere og bedre en en god salat med kylling!
Til 4 personer:
Kyllingen:
2-3 kyllingfilet eller ferdig grillet kylling i tilsvarende mengde.
Kyllingen delte jeg i biter og steike på pannen, når kyllingen var gylden hadde jeg på rundt 3 ss Hoisin saus, 1 ss soyasaus(glutenfri for oss som må ha det), og litt vann så det fikk koke sammen med. Et dryss salt og pepper. Jeg rørte stadig så kyllingen virkelig fikk mye deilig smak, den fikk stå rundt 7 minutter å kose seg.
Selve salaten bestod av følgende:
Asiatisk salat
Frisesalat
Reddik
Sukkererter
Tomater
Paprika
Oliven
Cashew nøtter som var saltet, det er mange som ikke tåler nøtter og mandler, da kan man kutte ut eller bruke ristede pinjekjerne om man tåler det. Mange tåler pinjekjerner selv om man ikke tåler mandler og nøtter, men noen kan reagere på det også selvfølgelig.
Fersk koriander og litt Persille
6-8 hardkokte egg
Fersk koriander og Persille
Urtedressingen:
Nesten alle urtene jeg har som var gressløk, dill, koriander, basilikum og vårløk
Ca. 1/2 dl olivenolje
Ca. 1/2 dl Balsamicoeddik
Saften av 2 båter lime/eventuelt sitron
Salt
Pepper
Jeg finhakket urtene og hadde de i en skål sammen med olje og eddik, og smakte til med salt og pepper og lime. Den trengte overaskende mye salt og pepper.
det passer godt til det meste, ellers finner du flere dressinger under kategorien “Dressinger” HER
Del gjerne innlegget med venner og familie
#salat #lettvintmat #Lettvintmiddag Enkel #middag #enkelmiddag #Glutenfritt #melkefritt #Middag #Middagstips #Matfrabunnen #hjemmelaget #Morsmiddag #Sommermat #vårmat
Herlig vær og sommertemperaturer både i Bergen og Oslo – Det nytes 🙂 En salat er jo den perfekte middagen da 🙂
Ja nå er det herlig, og man får lyst på lettere mat en om vinteren. 🙂
Sunt og godt middag:)
Så herrig med slik mat når det er varmt.