Kyllingklubber med ris og hjemmelaget dressing

Categories Alle oppskrifter, Kyllingretter

Det er ikke vanskelig å spise godt når det er så masse flotte råvarer, og disse flotte store kyllingklubbene smakte saftig og godt. Vi måtte ha litt dressing til, og jeg fant en pakke med ketchup(slik man får når man kjøper mat å tar med seg) som jeg av en eller annen grunn hadde tatt med meg. Det ble en god dressing som minnet meg om Thousand Island, bare mye bedre.

Kyllinglubber som vi jar hjemme må man nok ha runt 7-8 hver, disse var så store at det var rikelig med tre hver.

Salt

Pepper

Oregano

Spisskumen

Basilikum

Kyllingklubbene steikte jeg på pannen siden jeg ikke har ovn her, så hjemme ville jeg nok tatt det i airfryer i ca. 20-25 minutter på 180 grader, eller i steikovnen på 200 grader, også tundt 20-25 minutter.

Dressingen:

1 dl majones ønsker du å lage den selv, finner du oppskriften her

1 porsjons pose eller 1 1/2 ss ketchup

Salt

Pepper

Ha alt i en liten skål og bland sammen, den kan godt lages i god tid før servering.

Vi hadde kokt ris og brokkoli til.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

6 kommentarer

6 thoughts on “Kyllingklubber med ris og hjemmelaget dressing

  1. Dette så godt ut! Aldri feil med kylling 🙂 Kjekt at de har godt utvalg i butikken og gjerne også av råvarer vi ikke så lett får tak i her i Norge? Legger forresten merke til mye turkis på bildene du legger ut. Noe på solseng og på bord i alle fall? Men de bruker vel gjerne mye turkis der? Nydelig farge er det i alle fall – helt i vår gate 🙂 🙂

    1. Utvalget er faktisk langt over hjemme i Norge. Så nå håper jeg at energien vil komme igjen også, så da blir det litt mer svung over maten også 😍😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *