Disse krumkakene er virkelig gode å lage, de faller ikke fra hverandre og smaker nydelig.
2 store egg
200 g sukker
150 g smeltet smør, tåler man ikke melkeprodukter så bytter man smøret ut med melkefri margarin.
150 g potetmel (er naturlig glutenfritt)
150 g Toro sitt lyse glutenfrie mel (tåler du gluten kan du erstatte med hvetemel)
2 dl vann
10 dråper sitronessens
Pisk eggedosis av egg og sukker, sikt melet i røren vekselvis med væsken.
Røren skal være ganske tynn. Det kan være en fordel å la røren stå rundt 15 minutter før man begynner å steike den, for da setter den seg litt er min erfaring.
Har du ikke den krumkake formeren, kan du bruke skaftet på en tresleiv.
HER kan du se hva jrg gjorde for å lage vifte.
For å forme skåler, bruker du en skål, glass eller lignede og legger krumkakene, du kan tryke her for å se. Kakene er utrolig varme, jeg brukte en rein kjøkkenklut å la over kakene når jeg formet de som skåler.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#krumkaker #glutenfrie #melkefrie #Julekaker #Uten # #gluten #melk #Jul #advent #fest #enkelt #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #melkefri #tradisjonsmat Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #av #Tradisjonsmat
Tror jeg må kjøpe meg krumkakejern til neste år! 😀
Ønsk deg til jul😀
Blir for tungt å ta med til Spania 😀
Ja det er klart, men kan åpnes før vet du😁
Det er sant! 😉
Krumkaker er et must i julen, og fylt med deilig multekrem 👌 Ha en fin adventstid og fortsatt riktig god bedring 🥰
Tusen takk 🥰