Last Updated:

Krumkaker

Categories Julekaker

Disse krumkakene er virkelig gode å lage, de faller ikke fra hverandre og smaker nydelig.

Lagde vifter i fjord

2 store egg

200 g sukker

150 g smeltet smør, tåler man ikke melkeprodukter så bytter man smøret ut med melkefri margarin.

150 g potetmel  (er naturlig glutenfritt)

150 g Toro sitt lyse glutenfrie mel (tåler du gluten kan du erstatte med hvetemel)

2 dl vann

10 dråper sitronessens

 

Pisk eggedosis av egg og sukker, sikt melet i røren vekselvis med væsken.

Røren skal være ganske tynn.  Det kan være en fordel å la røren stå rundt 15 minutter før man begynner å steike den, for da setter den seg litt er min erfaring.

Har du ikke den krumkake formeren, kan du bruke skaftet på en tresleiv.

HER kan du se hva jrg gjorde for å lage vifte.

For å forme skåler, bruker du en skål, glass eller lignede og legger krumkakene, du kan tryke her for å se. Kakene er utrolig varme, jeg brukte en rein kjøkkenklut å la over kakene når jeg formet de som skåler.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

Skåler og vanlig krumkake

#krumkaker #glutenfrie #melkefrie  #Julekaker #Uten # #gluten #melk   #Jul #advent #fest  #enkelt #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #melkefri #tradisjonsmat Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #av #Tradisjonsmat

7 kommentarer

7 thoughts on “Krumkaker

  1. Krumkaker er et must i julen, og fylt med deilig multekrem 👌 Ha en fin adventstid og fortsatt riktig god bedring 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *