Korma er nydelig middag, full av deilig smak.

3-4 porsjoner:

4 kyllingfilet eller tilsvarende oppskåret, eller 6 overlår.

Ca. 2-3 cm frisk ingefær

50 g smør/melkefrimargarin eller olje

1 stor løk,

1 chili, finhakket

1 stort hvitløksfedd

1 ss malt koriander

1 ts gurkemeie

½ ts½ ts malt nellik

1 ts malt spisskummen

½ ts pepper

3 dl kokosmelk

2 dl yoghurt naturell / plantebasert yoghurt / eller HER  kan du se oppskrift på hjemmelaget kokosyoghurt

½-1 ts salt

Saften av ½ sitron

En håndfull cashewnøtter (nøtter kan kuttes ut)

Noen stilker grovhakket frisk koriander om man har

Rens og finhakk ingefær, løk, hvitløk og chili, skjær kjøttet i terninger og fres alt i en panne. Tilsett alle krydderiene og fres videre i ett minutt slik at krydderet blir godt blandet med kjøttet og at kjøttet blir pent brunt. Ha i kokosmelken og la det småkoke koke rundt 25 til 30 minutter. Rør inn yoghurt, salt,  sitronsaft og cashewnøttene og la alt koke videre i et par minutter.

Har du frisk koriander, så server Korma med et dryss med frisk koriander samt ris og tåler du hvete kan du ha naanbrød.  Server med en salat eller med de grønnsakene man liker og ønsker.

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#kormamedkylling #korma #kylling #Middag #indisk #enkelmat #Glutenfritt #Melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middagstips #Middag #morsmiddag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *