Smakfull og nydelig Indisk mat, kan de bli bedre middag?

3-4 porsjoner:

4-6 kyllingfilet eller tilsvarende oppskåret, eller overlår.

Ca. 2-3 cm frisk ingefær

50 g smør

1 stor løk,

1 chili, finhakket

1 stort hvitløksfedd

1 ss malt koriander

1 ts gurkemeie

½ ts½ ts malt nellik

1/2 ts malt cumin/spisskummen

½ ts pepper

2 dl yoghurt naturell (tåler man ikke melkeprodukter, så bruk plantebasert yoghurt) HER  kan du se oppskrift på hjemmelaget kokosyoghurt

½-1 ts salt

Saften av ½ sitron

En håndfull cashewnøtter (nøtter kan kuttes ut om du ikke tåler det)

Noen stilker grovhakket frisk koriander om man har

Rens og finhakk ingefær, løk, hvitløk og chili, skjær kjøttet i terninger og fres det i en panne. Tilsett alle krydderiene og fres videre i ett minutt slik at krydderet blir godt blandet med kjøttet og at kjøttet blir pent brunt. Rør inn yoghurt og salt. Legg på lokk og skru ned varmen slik at det småkoker. La det koke i ca. 1 ½ time. Tilsett deretter sitronsaft og cashewnøttene og la alt koke videre i 10-15 minutter.

Har du frisk koriander, så server Korma med et dryss med frisk koriander samt ris og tåler du hvete kan du ha naanbrød.  Server med en salat eller med de grønnsakene man liker og ønsker.

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#kormamedkylling #korma #kylling #Middag #indisk #enkelmat #Glutenfritt #Melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middagstips #Middag #morsmiddag

2 kommentarer

2 thoughts on “Korma med kylling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *